Vybavení hotelu Světlé dřevo, bílý mramor, hedvábné látky a otevřený oheň. Hotel Les Neiges je příjemný palác, který udržuje teplou autentičnost horské chaty s elegantním moderním nábytkem. Hosté mají po celý den přímý přístup na sjezdovky, lyžárnu, lázně, bazén a soukromý kinosál. Ráno si zalyžujte na sjezdovkách, pak si dopřejte malé nákupy v centru Courchevelu a večeřte při nádherných výhledech. Užijte si jedinečný a slavnostní zážitek v nedotčeném přírodním prostředí.
Znalci doutníků ocení velmi elegantní atmosféru The Cigar lounge s výběrem doutníků z celého světa. Salonek byl vytvořený ve spolupráci se slavnou značkou lihovin Henessy a umožní Vám zde di vychutnat v elegantní a autentické atmosféře Chalet voluty Havanas a další výjimečné doutníky doprovázené výběrem těch nejlepších lihovin; Cognac Louis XIII, Henessy Ellipse a další Glenmorangie Pride. Pro zábavu nabízí cigarový salonek také šachové hry, vrhcáby a hrací karty pro příjemné chvíle u krbu.
Vybavení pokoje Západ slunce za vrcholky, jedlový les a modravý ledovec. Luxusní materiály a hedvábné tkaniny. Kombinace tradice a půvabu, 22 pokojů, 20 apartmánů a 1 penthouse v hotelu Les Neiges Courchevel Vás obklopí luxusem.
Stravování Fouquet’s, známá pařížská brasserie otevřela své brány také v Courchevelu. Její tradiční podoba je doplněna krbem a pohodlnými křesly. Vychutnejte si francouzskou kulinářskou klasiku i tradiční jídla inspirovaná místními chutěmi. Od lahůdek až po dezerty vezme šéfkuchař Vaše chuťové buňky na cestu a slibuje jedinečný zážitek s každým soustem.
B pro Barrière, Fire pro kuchyni na dřevo.
Tento exkluzivní, bezprecedentní koncept stolování, který pro Barrière vytvořil špičkový šéfkuchař Mauro Colagreco, je inspirován jeho kořeny: "Vaření nad ohněm a žhavé uhlíky je divoký a tlumený styl kuchyně, který znám od dětství v Argentině. Odborně kontrolovaný oheň dokáže obratně odhalit chutě a nuance masa, ryb, zeleniny a ovoce, “ vysvětluje tento inovativní šéfkuchař, který stojí v čele několika restaurací, včetně Le Mirazur v Mentonu, který je se svými 3 michelinskými hvězdami na 1. místě na světě podle seznamu 50 nejlepších restaurací pro rok 2019.
Párování jídla a vína také navrhl šéfkuchař Mauro Colagreco, aby zvýraznil chutě a poskytl vám nezapomenutelný gastronomický zážitek.
Útulná atmosféra The Bar Fouquet's je ideálním prostředím pro odpočinkové chvíle na úpatí sjezdovky. Díky své terase a úchvatnému výhledu na hory vás přímo vyzývá k odpočinku a objevování v teplé a intimní atmosféře. Ochutnejte výborné koktejly v soukromí červeného a dřevěného salonku. Po dni lyžování se při zvuku praskajícího ohně zahřejte chutnou horkou čokoládou nebo exotickým čajem.